- buchty - honzovy
- buchta - jablková - americká
- buchta - kefírová
- buchta - limonádová
- cappuccino
- chleba z domácí pekárny
- chlebíček - bílkový - sladký - z 8 bílků
- dort - kakaovo- jablečný
- dort - piškotový šlehačkový s ovocem
- dort - piškotový nepečený - zakysaná smetana a ovoce
- guláš - bramborový
- guláš - fazolový - s vepřovým masem
- guláš - mexický - z hovězího masa
- išelské dortíčky - dia - vánoce
- knedlíky - kynuté sladké s ovocem
- knedlík - bramborový - přílohový - domácí
- knedlík - kynutý - přílohový - domácí
- kokosky
- koláče - domácí sváteční
- koláč - drobenkový s ovocem
- koláč - jogurtový s ovocem
- koláčky - ovesné - sušenky i vánoce
- koláčky - sádlové - kakaové - vánoce
- langoše
- lečo s vejci
- linecké cukroví - vánoce
- linecké - ořechové - cukroví
- marokánky - vánoce
- muffiny
- omáčka - játrová drůbeží
- palačinky
- perníčky
- perník jako moučník
- pizza - domácí
- placky - škvarkové bramborové
- polévka - fazolová
- polévka - hovězí vývar
- polévka - luštěninový boršč s vepřovým masem
- polévka - špenátová
- pomazánka z červeného zelí
- pomazánka - sardinková
- pomazánka - zeleninová
- pracky - vánoční
- rohlíčky - klášterní - vánoce
- rohlíčky - vanilkové - vánoce
- rohlíky - domácí
- roláda - šlehačková - s nutellou
- rýžový nákyp
- řez - kiwi
- řez - tvarohový- Míša
- sádlové kakaové koláčky
- sušenky - koka
- šátečky - mrkvové
- šlehačkové skořicové cukroví
- tyčinky - kakaové slepované - vánoční
- tyčinky - ořechové se žloutkovou polevou - vánoce
- vaječný domácí koňak
- veka - chlebíčková - domácí
- zapečené kapustičky s bramborami a uzeným
- závin z kynutého těsta - makový...
- zelí - kysané - příloha
Plechovka lidově nazývaná též piksla, je zásobník vyrobený z plechu. Výhodou některých plechovek je možnost jejich dalšího využití jako zásobníku na naprosto odlišný materiál. - tož všecko možné v jedné škatuli - od kiksů, po nesmyslech až někdy do geniality. ale co bylo v té původní piksli???
seznam receptů
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat